Forretningsbetingelser mm.

Perfekte Gulve sliber dine gulve nænsomt. Vores personale er fagfolk som løbende deltager i kurser omhandlende f.eks. de nyeste laksystemer eller slibemetoder. Kurserne faciliteres via Scandinova A/S. Og i kraft af dette samarbejde er vores kunder også dækket af coverservice, som er en garantiordning, som sikrer kunden i forhold til fejl o.l. i lakken. Herudover gennemgår alle vores maskiner også et lovpligtigt eftersyn. Ingen opgaver er for komplicerede for os.

Perfekte Gulve giver ikke garanti for slibning på/af finergulve. Perfekte Gulve bestræber sig på at holde alle tidsaftaler, men er ikke ansvarlig for forsinkelser forårsaget af trafiksituationer eller situationer vi ikke kan forudse. Vi udfører alt i afslibning samt efterbehandlinger, lakering, oliering, lud og hvidpigmentering. Linoleum, vinylgulv, lægning af nyt gulv samt reparation af gamle gulvbrædder. Og som prikken over i’et bruger Perfekte Gulve kun miljøvenlige lakker. Vi tager naturligvis altid vores affald med os. Perfekte Gulve tager forbehold for trykfejl og underleverandører der ikke kan levere varer rettidigt.

Arbejdsbetingelser

I rum hvori der skal slibes skal gulvene være ryddet. Reoler der hænger på vægge skal fjernes eller sidde i en højde så gulvmaskine kan køre under. Ledninger, kabler og lign skal sættes op over fodpaneler eller fjernes. Der skal være strøm til rådighed i de rum vi skal arbejde i. Lamper skal hænges op i en højde af 190 cm. Der skal være en rumtemperatur på minimum 15 gr.
 Vi tager affaldet med og bortskaffer dette.